Placinta cu varza acra si cartofi

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2009 | 8010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • aprox 150 ml lapte
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 250 gr varza acra
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu varza acra si cartofi:

Se framanta aluatul si se lasa la dospit.
Cartofii se fierb, se dau pe razatoare, se sareaza si se calesc in putin ulei cu ceapa data si ea pe razatoare. Varza acra se caleste in putin ulei si se condimenteaza cu piper.
Se intinde aluatul in tava si se aseaza deasupra cartofii si varza.
Se da placinta la cuptor pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu varza acra si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Miha 1

25.10.2009, 00:54

Felicitari Ala pentru minunatia de placinta!

ala_oancea 1

26.10.2009, 17:02

Multumesc

magienoire200 1

19.03.2010, 17:26

Buna!poti te rog sa-mi spui cate grade trebuie sa aibe cuptorul?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Batata bi kezbera